De Landelijke Second Opinion Poli heeft een landelijk dekkende basisoplossing gelanceerd waarmee werkgevers kosteloos kunnen voldoen aan het recht op een onafhankelijke second opinion voor de werknemer zoals genoemd in de nieuwe Arbowet.

Voor arbodiensten, werkgevers en verzuimintermediairs heeft De Landelijke Second Opinion Poli het mogelijk gemaakt om de second opinion verplichting te verzekeren middels een gratis basiscontract. Het gratis basiscontract kan direct afgesloten worden bij De Landelijke Second Opinion Poli. Door het afsluiten van een basiscontract wordt volledig voldaan aan de nieuwe Arbowet, zoals ook aan een klachtenreglement, welke aanvaardbaar is voor de ondernemingsvertegenwoordiging.

Stappenplan afsluiten basiscontract
Bent u geïnteresseerd in een gratis basiscontract met De Landelijke Second Opinion Poli, dan kunt u onderstaande stappen volgen voor het afsluiten hiervan:

  • U ondertekent online een gratis basisovereenkomst met De Landelijke Second Opinion Poli voor de invulling van de second opinion verplichting. De Landelijke Second Opinion Poli beschikt over tientallen bedrijfsartsen door het hele land en een dekkend netwerk aan spreekuurlocaties.
  • Na ondertekening van het contract ontvangt u een login tot een beveiligd verwijzingsportaal waarin u alle verwijzingen naar De Landelijke Second Opinion Poli kunt inzien en monitoren.
  • Wij gaan voor u aan de slag. De Landelijke Second Opinion Poli werkt veilig, snel en betrouwbaar, voldoet volledig aan de AVG en is een erkend gemachtigde van het UWV.