De voordelen van De Second Opinion Poli op een rij:

1.Snelle doorlooptijden.

Binnen 5 dagen wordt de bedrijfsarts ingepland en binnen 10 werkdagen wordt het dossier afgehandeld, inclusief rapportage. Op deze wijze wordt voorkomen dat de re-integratie van werknemers vertraging lijdt.

 

2.Een geautomatiseerd en veilig werkproces

Het werkproces is eenvoudig, veilig (AVG-conform) en volledig geautomatiseerd, waarbij de second opinion procedure – zoals uitgewerkt in het Arbobesluit – nauwgezet wordt gevolgd. Dit realiseren wij door een efficiënte en geautomatiseerde klantenportal aan te sluiten op de website www.secondopinionpoli.nl, waardoor het mogelijk is om op korte termijn een groot aantal werkgeversorganisaties te contracteren.

 

3.De garantie van ervaren bedrijfsartsen

De Landelijke Second Opinion Poli draagt er zorg voor dat de uit te voeren second opinions door ervaren bedrijfsartsen worden uitgevoerd, de doorlooptijd van 10 dagen wordt gehaald en wordt uitgevoerd conform de kwaliteitsvisie van De Landelijke Second Opinion Poli en het Arbobesluit.

 

4.Uw re-integratie snel weer op koers.

Via secondopinionpoli brengen wij uw re-integratie zo snel mogelijk weer op koers. De kwalitatief hoogwaardige en onpartijdige benadering van onze bedrijfsartsen slaat een brug tussen werknemers, ondernemingsraden en werkgevers en draagt daarmee bij aan optimale arbozorg en effectieve re-integratie in Nederland.