1. Snelle doorlooptijden.
Binnen 5 dagen wordt de bedrijfsarts ingepland en binnen 10 werkdagen afgehandeld inclusief rapportage, zodat uw re-integratie geen vertraging leidt. Ons motto is dan ook uw re-integratie snel weer op koers.

2. Geautomatiseerd en veilig werkproces
Het werkproces is eenvoudig, veilig (AVG-conform) en volledig geautomatiseerd waarbij de second opinion procedure – zoals uitgewerkt in het arbobesluit – nauwgezet wordt gevolgd. Dit realiseren wij door een efficiënte en geautomatiseerde klantenportals aan te sluiten op de website www.secondopinionpoli.nl, waardoor het mogelijk is om op korte termijn een afspraak in te plannen en af te ronden.

3. De garantie van ervaren bedrijfsartsen
De Landelijke Second Opinion Poli draagt er zorg voor dat de uit te voeren second opinions door ervaren bedrijfsartsen wordt uitgevoerd, de doorlooptijd van 10 dagen wordt gehaald en wordt uitgevoerd conform de kwaliteitsvisie van de Stichting Landelijke Second Opinion Poli en het vigerende arbobesluit.

4. Uw re-integratie snel weer op koers.
Via secondopinionpoli brengen wij uw re-integratie zo snel mogelijk weer op koers. De kwalitatief hoogwaardige en onpartijdige benadering van onze bedrijfsartsen slaat een brug tussen werknemers, ondernemingsraden en werkgevers en draagt daarmee bij aan effectieve re-integratie.